På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


Gode råd til deg som skal etablere treningsrom på jobben

 

Et treningsrom eller trimrom på arbeidsplassen er en av de frynsegodene arbeidstakere setter høyest viser en undersøkelse PWC har gjennomført. Trening på arbeidsplassen kan være både sosialt og tidsbesparende for de ansatte. Det er også sikkert at trening bidrar til økt trivsel, velvære og reduserer sykefravær.

 

Siden starten i 1991 har Gym 2000 vært med å utstyre utallige treningsrom. Vi har sett fantastiske eksempler som har engasjert hele arbeidsplassen, og triste tomme rom som knapt blir brukt. Vi tror at vår erfaring kan hjelpe din bedrift med å lykkes med sitt treningsrom.

 

Start med menneskene.
Ofte settes valg av utstyr og design av treningsrom bort til den sprekeste ansatte som finnes. Disse er også ofte pådrivere for etablering av treningsrom. Det er allikevel viktig å tenke på at ikke alle ansatte er toppidrettsutøvere med mål om merket på Birken eller flere års erfaring fra trening på treningssenter. Start med å nøye tenke gjennom hvem det er du skal lage treningsrom for. Vår erfaring er at de sprekeste og ivrigste uansett kommer til å bruke treningsrommet, og de har ofte erfaring med å tilpasse treningen til utstyret. De som virkelig lykkes med treningsrom på jobb er de som lager rommet for «folk flest»

 

Finn plass til folk.
Rommet der treningen skal foregå er ofte den begrensende faktoren på etablering av treningsrom. Vårt råd er klart: Lag plass til at folk kan trene. Det er fristende å kjøpe mye utstyr, men dersom rommet blir overfylt blir det trangt og utrivelig. Vi i Gym2000 tegner gjerne opp treningsrommet for deg, og vi tar alltid høyde for at det skal være plass til flere brukere samtidig. Vårt råd er å heller starte litt forsiktig for så å supplere med utstyr etter hvert som de som trener forespør dette.
Vi vil gjerne selge – masse – men vi tror at vi lykkes best om vi sammen lykkes med å skape et attraktivt treningsrom.

 

Innredning og design
Smarte valg kan gjøre enorme forskjeller på et lokale. Vi har gode avtaler med snekkere, glassmestre designere og alt du behøver for å skape drømmelokalet. Bruk av farger, lys og dekorasjoner kan gjøre underverker uten den store investeringen. Vi har tegneprogram der du kan leke med muligheter og flytte på vegger, utstyr og få 3D tegninger og filmer av lokalet. Vi har tegnet mange treningsrom, og besøkt enda mange flere. Vi kjenner de gode løsningene og deler de gjerne med deg.

 

 

Utstyret
Det viktigste for oss! Hvilket utstyr skal du tilby dine ansatte? Her forandrer trendene seg fra år til år. Allikevel er det noen øvelser alle kjenner til, og noen apparat en ikke kommer utenom.  Gym 2000 er Norges eneste produsent av treningsutstyr, i tillegg har agentur på kjente merker som Panatta og Impulse. Sammen finner vi den optimale miksen for ditt treningsrom.

 

Finansiering
Vi er behjelpelige med løsninger for finansiering. Vi har gode avtaler med finansieringspartnere, og tilbyr leasing og kjøp med svært gunstige betingelser.

 

10 Spørsmål du bør ha tenkt igjennom når du planlegger trimrom:

  1. Hvor stort areal har vi til disposisjon.
  2. Hvor mange ansatte har vi, og hvor mange ser vi for oss at kommer til å bruke rommet? Har vi arbeidstider som gjør at mange vil bruke rommet på de samme tidene?
  3. Hvilken type mosjonister har vi på arbeidsplassen? Hvilke grupper skal vi legge til rette for?
  4. Skal vi legge til rette for garderober og skap?
  5. Hvem skal vi involvere i valg av utstyr?
  6. Hvordan skal utstyret finansieres? Leasing eller kjøp?
  7. Hva slags gulv har vi, trenger vi lyddemping?
  8. Hvordan skal vi markedsføre treningsrommet internt så vi får flest mulig til å bruke rommet?
  9. Hvem skal være ansvarlig for renhold og vedlikehold av utstyret?
  10. Skal det inngås serviceavtale for utstyret?

>> Les mer om hvordan du planlegger treningsrom på jobben i vår blogg.

 

>> Kontakt oss for hjelp til planlegging, valg av utstyr og finansiering av treningsrom på jobben

 

 

 

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.