På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


 

Se alle produkter

 

IMPULSE FITNESS

 

Impulse – en fitness gigant.
Impulse startet å lage treningsutstyr i Taiwan i 1973. I 1991 flyttet Impulse til Qingdao og ble med det den første produsenten av treningsutstyr som etablerte seg på det kinesiske fastlandet.
Helt siden starten har Impulse utviklet og produsert sitt eget utstyr. Fokus har alltid vært rettet mot det internasjonale markedet og høy kvalitet og fokus på detaljer har vært grunnleggende for internasjonal suksess. Impulse har også kontroll på alle produksjonstrinn fra stålrør til ferdig produkt. Utviklingsavdeling startet tidlig, og har fremdeles, et samarbeid med flere forskningsinstitusjoner blant dem China Institute of Sports Science, Beijing University og Beijing Forestry University.

 


I tillegg til å produsere sine egne merker er Impulse produsent av treningsutstyr for en rekke andre Brands. Disse internasjonale merkevarene velger Impulse som produsent da de vet at Impulse står for kvalitet og leveringssikkerhet.

 

Impulse har i dag mer enn 1500 ansatte, og leverer treningsutstyr i mer enn 130 land. Fabrikken dekker et område på 140 000 kvadratmeter og kan produsere så mye som 3500 treningsmaskiner daglig. I 2017 produserte Impulse imponerende 220 000 treningsapparat.


I september 2017 ble Impulse Qingdao Health Tekch Ltd notert på børsen i Kina. Impulse er den første treningsutstyrsleverandøren i Kina som er børsnotert. Noteringen sikret tilgang på finansiering og satsingen på utvikling (R&D) har blitt betraktelig styrket med dette.


Alle produkter er i henhold til ISO9001 standarden.

 

Impulse treningsutstyr er laget for brukeren.
Dårlig materialvalg og dårlige bevegelsesbaner gir ikke bare en redusert treningsopplevelse, men kan også føre til skader. Impulse sikrer kvaliteten på sine produkter ved å selv håndtere alle ledd av produksjonen. Ved å fokusere på god ergonomi enkle innstillinger får brukeren en optimal trening og sikres å trene med rett posisjon for å unngå overbelastning og potensielle skader.

 

 

Impulse treningsutstyr er en god forretningsavgjørelse.
Solid byggekvalitet, materialvalg fra øverste hylle og et design som tåler tidens tann sikrer god økonomi for deg som velger utstyr fra Impulse. Levetidskostnaden på utstyret (TCO) er uslåelig lav da utstyret har svært konkurransedyktige priser kombinert med lang holdbarhet. Reservedeler skaffes raskt og er priset med tanke på at du alltid skal ha utstyr som er i topp stand.


Alle nye produkter og deres kjernekomponenter gjennomgår 2000 timer testing, så du vet at et Impulse produkt er bygd for å vare.

Utstyret er også designet med tanke på lett vedlikehold. En utfyllende vedlikeholdsliste følger alle produkter og kan lastes ned fra nettsidene til produsenten og Gym2000.

 


Impulse tenker på miljøet
De siste årene har miljøsatsingen i Kina tatt enorme steg. Impulse har hele tiden vært i forkant av denne utviklingen og har sertifisert seg i henhold til alle standarder blant disse ROHS og EnMS. Videre er det gjort store investeringer i mer moderne og miljøvennlige maskiner.
1 2016 brukte bygde Impulse sitt eget kloakksystem som renser og gjenbruker avfallsvann noe som sikrer minimale utslipp og svært lavt forbruk av vann.

 

 

Impulse og Gym2000
Impulse har vært med siden 2003. Vi har solgt utrolig mange maskiner til treningssentre over hele landet. Høsten 2016 passerte vi 1000 solgte tredemøller av typen PT400 og vi har utelukkende god erfaring med utstyret.


Et langt og solid partnerskap gjør at vi er veldig trygge både på apparatene sin holdbarhet og kvalitet, og vår evne til å avdekke og utbedre de feilene som kan oppstå.


Vårt forhold til Impulse er sterkt og vi har regelmessige besøk på fabrikken for å se med egne øyne at alt er i henhold til de avtalene som er inngått. Vi blir alltid like imponert over profesjonaliteten og kvaliteten i jobben som blir gjort.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.