På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


Se alle produkter

GYM2000
Laget i Norge med lidenskap for trening!


Enkelt, funksjonellt og ekstremt solid treningsutstyr

Helt fra begynnelsen i 1991 er det ønsket om å lage treningsapparat som tar brukeren på alvor som har drevet GYM2000 fremover. Våre apparater skal ha bevegelsesbaner og byggekvalitet som gjør at brukeren ikke skal fokusere på noe annet enn å utføre øvelsen rett.

Vi bygger enkelt, funksjonellt og ekstremt solid treningsutstyr. Dette er produkter som tåler ekstrem hard bruk over lang tid. Som vi sier: «Ikke noe dill – bare bra utstyr»

 


«Ikke noe dill – bare bra utstyr»


 

G2 - Kvalitet og nøyaktighet

Siden vi gjør alt selv fra stålrør og plater til lakkering er det mulig å gjøre tilpasninger, og du kan selv velge farge på ramme og puter. Vårt verksted i Vikersund har dyktige medarbeidere som forstår viktigheten av kvalitet og nøyaktighet. Gründer Knut Ole Kopland er selv aktivt med i produksjonen og er garantisten for at alle produkter som forlater produksjonshallen har den høye GYM2000 kvaliteten. Vi produserer også en rekke produkter markedet etterspør men ikke finner hos andre leverandører. Et eksempel er Glutezilla som baserer seg på et konsept som selveste Arnold trente på i sine glansdager.

 

 

Foretrukne produkter
Tilbakemeldingen på våre treningsapparater er svært god. Kunder som først har fått prøvd våre egenproduserte produkter går ikke tilbake. Bare de siste årene har produktene vist sin kvalitet når de har vunnet anbud til NIH og Forsvaret der kvalitet har vært hovedparameter.

Vi er glade for å ta imot besøk på vårt verksted, og tar gjerne en utstyrsprat enten du ønsker å bestille fra vår katalog, eller har tanker om produkter vi burde lage.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.