BLOGG

På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


TOPP 5 enkle tiltak for å gjøre ditt treningssenter mer attraktivt.

Konkurransen i treningssentermarkedet er stor. Hvert år ser vi hvordan sentrene konkurrerer om å ha den beste kampanjen og de laveste prisene. Vi tror at små tilpasninger på senteret kan være en minst like god investering. Ved å vise at senteret er i utvikling og tar medlemmene på alvor tiltrekker du deg ikke bare nye medlemmer, men tar vare på de medlemmene du allerede har.

 

Uansett om du leder et stort senter, eller har en liten klubb har vi her satt opp 5 produkter vi mener virkelig vil gjøre en forskjell og som dine medlemmer vil sette pris på.

 

Powerband
Vi tror på at det enkle er det beste. Disse billige og enkle produktene blir ofte oversett. Powerbands er en av de mest fleksible (pund intended) og effektive  treningsverktøyene på markedet. Erfarne personlige trenere vil bekrefte at de kan brukes av alle fra barn til bodybuildere. Du må bare vite hva du skal gjøre med dem.

 

Powerbands leveres i et stort utvalg av tykkelser og lengder, og kan brukes både til å øke og redusere motstanden i en øvelse. En enkel øvelse som armhevinger får raskt en ny dimensjon om en strikk brukes til å øke motstanden. Kropps-hev blir en øvelse de fleste kan gjennomføre dersom stikken brukes til å redusere motstanden.

 

 

Ved å kjøpe inn og plassere sett med nye strikker ved de ulike sonene på senteret der disse kan brukes viser du både stor forståelse for trender og øye for detaljer.

 

Benk med logo og egne farger.
Benkpress er en øvelse alle kjenner til. De fleste som trener skal innom benkpress i løpet av et treningsprogram. Derfor mener vi at det er en god investering å gjøre noe ekstra ut av akkurat benken. Vår G2 benkpress er produsert i Norge. Vi lar deg velge farge på ramme og pute, og skjærer ut din logo i stålet. G2 Benkpressbenk er et smykke som blir lagt merke til på ethvert senter. Benken er laget på konkurransemål og vi har startet jobben med å få den godkjent av IPF.

 

 

Sprint track eller Turf
Det å legge inn en lang turf på senteret kan forandre måten medlemmene trener på. Turf med markeringer gir nye muligheter for øvelser, og så ser det utrolig tøft ut på senteret.


En lang stripe med kunstgress gir et dedikert område for mange øvelser. Eksempler er gående utfall, squat jumps, monsterwalk eller farmers walks. Den kan også brukes med en slede eller som område for bruk av battleropes.

 

Det er få endringer som kombinerer det praktiske, med det visuelt lekre bedre enn en turf.

 

 

Lag en ny frivekts-sone med lettere vekter.
Frivekts-sonene på treningssentre er ofte dominert av de som trener tungt og kan virke skremmende på oss som ikke løfter like mye. Ved å etablere en egen sone med et par justerbare benker og manualer opp til 15 eller 20 kg og fastmonterte stenger gir du alle mulighet til å trene i et miljø de trives i. Vi er sikker på at dette er en investering dine medlemmer vil takke deg for.

 

 

FitQuest
Måling og analyse har lenge vært en trend i trening, og kanskje spesielt vært brukt av personlige trenere. Med MiE FitQuest får du ikke bare en kroppssammensetninganalyse men også en god og forskningsmessig gjennomarbeidet analyse av form. Ved å gjennomføre 5 enkle øvelser på maskinen får du en score som viser dine styrker og svakheter, og som sammenligner deg med personer av samme kjønn og alder over hele verden. FitQuest er en unik måte og aktivisere medlemmer, og skape samtaler og engasjement rundt trening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.