BLOGG

På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


Trimrom kan skape inntekter for idrettslag

 

GYM2000 er en av de største leverandørene av treningsutstyr til idrettslag og idrettshaller i Norge.
Dette har gitt oss et unikt innblikk i ulike modeller for å drifte et treningsrom.
Et godt utformet treningsareal kan være en god ressurs for klubbens aktive utøvere samtidig som det kan gi idrettslaget nye medlemmer og skape en sosial arena i lokalsamfunnet.


Hvilke fordeler kan et idrettslag ha av et treningssenter eller treningsrom.
Det åpenbare svaret er at styrketrening og trening på kondisjonsapparat er en viktig del av treningen for de aller fleste satsende utøvere. Trening på treningssenter bør være en del av basistreningen. Ved å tilby dette i klubbens egne lokaler vil terskelen for å gjennomføre denne typen trening senkes. Treningen kan også enklere gjennomføres i regi av- eller under oppsyn av klubbens trenere. Nye treningsmuligheter og et utvidet tilbud vil bidra til utøvernes motivasjon, deres fremgang, og kan også tiltrekke nye utøvere fra andre klubber.

Vår erfaring er at flere idrettslag tiltrekker seg nye medlemmer ved å tilby trening til fornuftige priser i klubbens treningsrom. Ved å ha medlemskap i klubben som en forutsetning for å benytte tilbudet, eller tilby reduserte priser for medlemmer vil klubben bygge sin medlemsbase. Det vil også gi et tilbud med høy verdi til støttemedlemmer og andre som ønsker å bidra uten at de nødvendigvis er aktive i idrett. Et treningssenter er et lavterskel tilbud, som også kan bidra til rekruttering blant de som ellers ikke ville deltatt i organisert idrett.

Det er heller ingen hemmelighet at et treningstilbud kan bringe en hyggelig ekstra inntekt til klubbkassen. Både i form av medlemmer og treningsavgift.

 


 

En investering med lav risiko.
Vi i GYM2000 forstår at det kan virke skremmende for en klubb å gjøre investeringer i lokaler og utstyr for å starte et treningstilbud til medlemmene. Vi anbefaler derfor at en tar et møte med oss i forkant for å velge utrustning og løsninger som gir høyest mulig verdi for hver krone.
Vi ønsker å bygge langsiktige samarbeid, og det er derfor veldig viktig for oss å skape suksesshistorier. Vi tar ikke betalt for forprosjekt, og våre råd og vår kompetanse kommer helt uten forpliktelser.

En leasingløsning gir god oversikt over kostnadene, og gjør det lett å regne om investeringen til antall medlemmer en trenger for å drive med overskudd. Vi er sikre på at mange vil bli overrasket når de ser hvor få medlemmer de trenger for å gå i balanse. Sammen kan vi velge en god finansieringspartner og avgjøre hva du har råd til, i tillegg til å skreddersy ditt areal ut i fra forutsetningene.

 


 

Skap et attraktivt og funksjonelt treningsområde, der du i dag har ubenyttet plass.
Ønsker du å skape et nytt og spennende tilbud for dine medlemmer starter det hele med å identifisere området du har til disposisjon.
Vi har sett noen helt fantastiske forandringer: Alt fra ubenyttede garderober, merkelige rom under tribuner og ubenyttede brakker som har blitt omgjort til fantastiske treningsareal.
Ved å jobbe sammen med en profesjonell utstyrsleverandør får du muligheten til å tegne opp og designe ditt areal i 3D før du tar avgjørelsen på å sette i gang. Dette åpner for kreative prosesser og muligheter for å tenke utenfor boksen for å skape fantastiske lokaler.
Du vil bli overrasket over hvor mye utstyr det er plass til og hvor lite utstyr som trengs for å kunne legge til rette for et stort utvalg av øvelser.


 

Fordeler for lokalmiljøet
Fysisk aktivitet er utrolig viktig for folkehelsen. Den organiserte idretten har alltid vært i frontlinjen for sunn trening. Ved å åpne et treningstilbud forsterker klubben sin posisjon som leverandør av folkehelse og bekrefter sin posisjon i lokalmiljøet. Et treningstilbud i idrettslaget kan ofte fungere som en sosial og sunn møteplass for unge og gamle.

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.