BLOGG

På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


5 gode grunner til egenmassasje med foam roller

Bruk av foam roller til massasje for å løsne opp spenninger i muskulaturen er veldig lønnsomt for bevegelighet og holde seg skadefri. I stedet for å dra på massasjeinstitutter har folk fått øynene opp for egenmassasje. Her er 5 gode grunner til å utøve egenmassasje med foam roller:

 

 1. Sparer penger.
  I stedet for å bruke noen minutter med egenmassasje hver dag, svir man av tusenvis av kroner hos spa og terapeuter. Flere treningssentre har startet å ta inn slike foam rollere. Hvis ikke treningssenteret ditt har det, koster det rundt 300-400 kroner for en slik. Da kan du bruke den så mye du vil hjemme.
   
 2. Gir bedre bevegelighet.
  I likhet med dynamisk oppvarming viser nyere forskning at egenmassasje med rulle bedrer bevegeligheten betraktelig. Legger du inn 5 minutter med rulling i oppvarmingen din vil du føle at du beveger deg mye bedre etterpå.
   
 3. Løsner opp spenninger.
  Drar du på et spa får du som regel en massasje for hele kroppen. Har du en foam roller kan du selv fokusere på den muskulaturen som trenger massasje. Har du spenninger på øvre del av rygg trenger du ikke å bruke en time på hele kroppen, men heller 5 minutter der hvor du trenger det.
   
 4. Kan velge hvor hard massasje man ønsker.
  Foam rollere får man i ulike varianter med ulike hardheter. Man kan få foam rollere både med- og uten pigger og i ulike hardheter. Ønsker man å massere såkalte triggerpunkter eller spenninger vil du merke at du treffer disse bedre med en hard foam roller med pigger.
   
 5. Kan utøves når- og hvor du vil.
  Skal du kun ta massasje når du er på spa vil du sannsynligvis få løsnet opp i muskulaturen alt for sjeldent. Det er få som drar til profesjonelle for å få massasje flere ganger i uka. Med en rumble roller liggende hjemme kan du masseres akkurat når du føler for det, og så ofte du føler for det.
   

>> Se vårt utvalg av foam rollere her


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.