BLOGG

På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


Brukerdrevet mølle – Curved treadmill

Buede brukerdrevene tredemøller er et nytt produkt for de fleste. Disse tredemøllene trenger ikke strøm, men drives av brukeren. Møllene er buet og lar deg løpe på en naturlig måte, som om du løp ute. Du må selv drive kroppen fremover. På en motorisert mølle er det møllen som flytter beinet bakover, noe som gjør at en del av løpesteget blir passivt. Løp på buede møller bruker følgelig flere muskler.


Det er flere gode grunner til å investere i en buet mølle. Møllen kan brukes i et stort utvalg av treningsøkter. Møllen er selvfølgelig utmerket til vanlige utholdenhetsøkter, men har sin største styrke når det kommer til intervaller, fartstrening og driller der akselerasjon og effektive fraspark står i sentrum. På en buet mølle kan du for eksempel trene fartslek uten at du behøver å trykke på knapper og velge hastighet. Møllen har ingen øvre fart, og du styrer dette selv helt enkelt med hvor fort du flytter beina.


Utover de åpenbare fordelene ved å kunne bruke møllen til et stort utvalg av treningsøkter ønsker vi å fokusere litt ekstra på noen punkter.


Du bruker flere muskler og dermed mer energi

Fordi du selv må stå for fremdriften aktiveres flere muskler. Setemusklaturen og hamstrings som ofte blir understimulert på vanlige tredemøller må aktivt brukes for å skape fart på den buede møllen – akkurat som ved utendørs løping. Fordi du selv må flytte din egen vekt uten hjelp fra tredemøllen sin motor bruker du også mer energi. Du forbrenner rett og slett mer kalorier for å holde samme fart som på en tradisjonell tredemølle. Enkelte forsøk har vist et økt kaloriforbruk på hele 30% ved gange. Andre forsøk har vist en økt puls med 22% på samme fart, du får garantert en god og effektiv treningsøkt.


Lavere belastning på ledd og en bedre holdning.

Mens tradisjonelle flate møller har et bånd som kommer mot deg, og følgelig gir et støt ved hvert steg, gjør designet på den buede møllen at du løper mer på forfot. Samtidig flyttes ditt tyngdepunkt over steget, du lander med foten under kroppen noe som er viktig for et godt løpesteg. Du blir nødt til å holde denne gode holdningen for å kunne opprettholde farten, lener du deg for mye frem vil farten øke. Når holdning, og tyngdepunktet er på plass vil belastningen på hvert steg bli betraktelig redusert.


Lett og trygg å bruke

Ettersom det er brukeren som driver møllen fremover er det ingen innstillinger eller knapper som må trykkes på. Hopp på, gå, jogg eller spurt – det er du som styrer treningsøkten. Det er lite eller ingen friksjon og derfor ingen fare for varmegang og plutselige stopp på grunn av feil i motor eller elektronikk. Løpeflaten har et mye bedre grep enn på vanlige tredemøller. Samlet gir dette økt sikkerhet for brukeren.


God økonomi

Møllen har lang forventet levetid og svært lav serviceintervall sammenlignet med tradisjonelle tredemøller. Det er ingen motor og lamellene som brukes har en utrolig slitestyrke og kan forventes å tåle så mye som 200 000kilometer. Møllene bruker heller ikke strøm, og det er derfor nesten ingen driftsutgifter på møllen.

 


 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.