BLOGG

På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


5 tips til deg som vil lage treningsrom

Fysisk aktivitet både forebygger og bidrar i behandlingen av en lang rekke livsstilssykdommer og psykiske lidelser. Slike lidelser ligger bak over halvparten av sykefraværet i Norge. Et treningsrom kan derfor være en fantastisk investering. BM Fitness har lang erfaring med treningsrom og vi vet at den viktigste suksessfaktoren for et trimrom er at det blir brukt. Her er 5 gode tips som maksimerer sannsynligheten for at rommet brukes.

 

 1. Design rommet med plass for mennesker. Det er alltid mange ønsker når et treningsrom skal utstyres. Det er viktig å gjøre noen prioriteringer slik at en ikke fyller rommet med så mye utstyr at det ikke er plass til de som skal trene. Tenk også at det skal være plass til øvelser som ikke utføres på et apparat.  
   
 2. Gjør det hyggelig å trene. Vi forstår at det ikke alltid er det store hjørnekontoret i toppetasjen som blir brukt som trimrom. Selv et bortgjemt lager i kjelleren kan bli et innbydende treningsrom om det brukes speil, lys og bilder på en god måte. Sett også frem nødvendig utstyr for at brukeren selv kan tørke av utstyret. God hygiene er viktig. Sist men ikke minst; pass på at det er god ventilasjon eller noen gode vifter i rommet.
   
 3. Tilpass utstyr med tanke på øvelser som passer alle. For at et treningsrom skal bli mye brukt er det viktig at alle finner treningsutstyr de kan bruke. Det er også viktig å legge til rette for variert trening. Ikke la storbrukeren som trener 5 ganger i uken definere behovet alene – det er flest av folk flest.
   
 4. Få hjelp av en ekspert. Vi som jobber med trening og treningsutstyr hver dag har sett eksempler på rom som fungerer godt, og de som fungerer mindre godt. Vi hjelper til med valg av utstyr, prosjektering og 3D tegning av rommet og gode tips til dekor. Vi kan også hjelpe til med og sette opp forslag til treningsprogrammer.
   
 5. Vedlikehold utstyret. Inngå en serviceavtale, og få god instruksjon i vedlikehold av utstyret.
  Moderne treningsutstyr er solid og varer lenge om du passer godt på det.

 

Ta kontakt.
>> Sammen kan vi finne optimale løsninger for deg og din ide eller ditt treningsrom.


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.