BLOGG

På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


5 billige produkter du må ha på ditt treningsrom


Det å lage et treningsrom oppfattes ofte som en stor investering.
Med disse produktene kan du få en fantastisk treningsøkt uten at det koster deg en formue.

 

 1. Slynge. Slyngetrening er blitt kjempepopulært fordi det er så effektivt. Øvelsene du gjør med slyngen vil automatisk trene kjernemuskulaturen, ettersom du hele tiden må bruke dem for å holde kroppen stabil. Slyngetrening gir utmerket effekt på styrke, balanse og koordinasjon, men også kondisjonen kan få kjørt seg med rett intensitet på treningen.
  Slynger finnes i mange varianter. Eksempler.
  Titan Box X-Train og JungleSport Box Fly.
   
 2. Fitnessball: Gymballer kan brukes både til balansetrening og til å styrke kjernemuskulaturen. Det finnes nærmest uante muligheter for bruk av fitnessball til egenvektstrening.
  Fitnessball er med andre ord et svært godt valg for å gi kroppen en bedre holdning samtidig som man får bedre balanse og styrker kjernemuskulaturen. Den kan også brukes som stol foran TV-en, foran PC-skjermen eller andre steder. Da vil muskulaturen arbeide for å stabilisere kroppen, noe som gir en god holdning. Eksempel: Fitnessball

 

 1. Fitnessmatte: Det enkle er ofte det beste. En solid og god treningsmatte gir deg et godt underlag for sit-ups armhevinger og slyngetrening.
   Eksempel: Fitnessmatte

   
 2. Strikker: Treningsstrikker kommer i mange forskjellige former og farger. Strikk kan brukes til å gjøre øvelser hardere i for eksempel push-ups, eller lettere ved hang-ups og dips. Strikkene kan brukes som erstatning for kabelapparat. Strikk brukes ofte i rehabilitering eller skadeforebyggende trening. Du kan nesten si at et godt sett med strikker er et treningssenter i veldig kompakt format.
  Eksempler: Powerband pakke , Aerobicstrikk og Miniband

   
 3. Masasjeruller / Foam roller: Foam roller har blitt veldig populært, og med god grunn. Den lille sylinderen kan gi en avspennende massasje, og gi økt effekt av treningen og raskere restitusjon. Øvelsesutvalget er stort og det er bare fantasien som setter grenser.
  Eksempler: Foam roller, hardhet 45 og Form roller, hardhet 30

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.