BLOGG

På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


10 gode grunner for treningsrom på arbeidsplassen!

Trening gir overskudd og kan gjøre deg mer effektiv på jobb. Trening bidrar til bedre helse, og bedre selvfølelse. Samtidig sliter mange med å sjonglere jobb, aktiviteter og trening. Et trimrom på jobben kan være veldig effektivt for å gi ansatte muligheten til å trene, og bli i bedre form. Her er ti gode argumenter for å etablere treningsrom på arbeidsplassen.

 

 1. Det er effektivt med trening på arbeidsplassen.
  Når du har et treningsrom på jobben trenger du ikke å ta en ekstra tur for å komme deg på treningssenteret. Det er faktisk bare snakk om å dra en halv time før på morgenen eller å komme en liten time senere hjem på ettermiddagen. Kanskje er det denne lille endringen i reisetid som gjør at du slipper unna rushtrafikken? Hva med en liten treningsøkt i lunsjpausen?
   
 2.  Det er enklere å få gjennomført økten når du kan gjøre det på jobb.
  Alle er enige om at trening er sunt. Alle er enige om at alle bør trene. Allikevel er dørstokkmila uoverkommelig for veldig mange. Tar du med treningstøy på jobb og i tillegg har gjort en avtale med en kollega er det en stor sjanse for at du gjennomfører den planlagte treningen.
   
 3. Ansatte som trener er mer effektive.
  Studier viser at ansatte som trener oppfatter seg selv som mer effektive i arbeidstiden. Faktisk er det sånn at objektive målinger viser høyere produktivitet hos ansatte som trener selv om de bruker arbeidstiden på trening, og dermed jobber færre timer.* Trening har også en positiv effekt på hukomelsen.
   
 4. Trening reduserer de plagene som forårsaker flest sykemeldinger.
  Ingen ting er mer effektivt en trening når det kommer til å forebygge livsstilssykdommer, og plager relatert til stillesittende hverdager. Så lite som 75minutter med trening i uken har en enorm effekt på helsen.
   
 5. Trening i tilknytning til arbeidsplassen sees på som et gode.
  Flere undersøkelser konkluderer med at trening på arbeidsplassen, eller på treningsstudio tilknyttet og betalt av arbeidsplassen er en av de tre mest populære godene arbeidsgiver kan tilby. I flere undersøkelser blant unge og de med høy utdanning er dette den høyest prioriterte goden når de blir bedt om å rangere hva som er viktig utover lønn.
   
 6. Du lærer nye ting om dine kolleger.
  Felles trening, og å se hverandre i situasjoner utenfor vanlige arbeidsoppgaver gjør at kolleger ser nye sider ved hverandre. Det å lære hverandre å kjenne som noe mer enn en profesjonell partner gir grobunn for tettere relasjoner på arbeidsplassen. Det er også spennende å se hvordan ulike kolleger setter seg mål og jobber mot disse.
   
 7. Det er sosialt – og kan bygge kultur.
  Det å trene sammen, eller trene mot felles mål er givende. Sosial omgang utenfor arbeidssituasjonen bygger gode relasjoner i bedriften. Bedrifter som aktivt bruker trening, og mål som kulturbygger oppnår gode resultater.
   
 8. De som trener opplever bedre helse og økt velvære.
  Undersøkelser viser at de som trener opplever at de mestrer hverdagen bedre. De rapporterer om mindre følelse av stress, og høyere grad av velvære.  En studie utført på over 3700 ansatte i en stor bedrift viste god helsegevinst, nedgang i vekt, og forbedret mental helse hos ansatte når arbeidsplassen la til rette for trening. **
   
 9. Det er billig.
  Trening i treningsrom på arbeidsplassen er skattefritt for den ansatte. For bedriften er det klart det krever en investering, men er en smart og orienterer seg om hvilke muligheter som finnes i markedet vil et godt treningsrom kunne innredes for langt under kostnaden ved et julebord eller et seminar for 40 deltagere. Vår påstand er at treningsrommet både varer lenger og gjør mer for miljøet på jobben, og helsen til de ansatte enn både seminar og fest. (så synes vi dere skal gå for både og)
   
 10. Det er et konkurransefortrinn.
  Sunne glade, motiverte og friske ansatte som føler at de får et godt frynsegode av sin arbeidsgiver blir i jobben sin og snakker varmt om sin arbeidsgiver. Det kan rett og slett være tungen på vektskålen i konkurransen om den beste kompetansen.

>>Ta kontakt.
Sammen kan vi finne optimale løsninger for deg og din ide eller ditt trimrom.

 

Kilder:

*EMPLOYEE SELF-RATED PRODUCTIVITY AND OBJECTIVE ORGANIZATIONAL PRODUCTION LEVELS: EFFECTS OF WORKSITE HEALTH INTERVENTIONS INVOLVING REDUCED WORK HOURS AND PHYSICAL EXERCISE
VON THIELE SCHWARZ, ULRICA PHD; HASSON, HENNA PHD

 

** J OCCUP ENVIRON MED. 2011 JUL;53(7):782-7.EFFECTIVENESS OF A WORKPLACE WELLNESS PROGRAM FOR MAINTAINING HEALTH AND PROMOTING HEALTHY BEHAVIORS.MERRILL RM, ALDANA SG, GARRETT J, ROSS C.SOURCE DEPARTMENT OF HEALTH SCIENCE, COLLEGE OF LIFE SCIENCES, BRIGHAM YOUNG UNIVERSITY, PROVO, UTAH 84602,

 

 


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.