BLOGG

På grunn av unormal stor trafikk har vi nå 1-2 ukers leveringtid på nettordre.


Trimrom kan skape inntekter for idrettslag

Et godt utformet treningsareal kan være en god ressurs for klubbens aktive utøvere samtidig som det kan gi idrettslaget nye medlemmer og skape en sosial arena i lokalsamfunnet.

Les mer om hvilke fordeler et idrettslag kan ha av et treningssenter eller treningsrom.

TOPP 5 enkle tiltak for å gjøre ditt treningssenter mer attraktivt.

Konkurransen i treningssentermarkedet er stor. Hvert år ser vi hvordan sentrene konkurrerer om å ha den beste kampanjen og de laveste prisene. Vi tror at små tilpasninger på senteret kan være en minst like god investering. Ved å vise at senteret er i utvikling og tar medlemmene på alvor tiltrekker du deg ikke bare nye medlemmer, men tar vare på de medlemmene du allerede har.

5 produkter vi mener virkelig vil gjøre en forskjell og som dine medlemmer vil sette pris på

10 gode grunner for treningsrom på arbeidsplassen!

Trening gir overskudd og kan gjøre deg mer effektiv på jobb. Trening bidrar til bedre helse, og bedre selvfølelse. Samtidig sliter mange med å sjonglere jobb, aktiviteter og trening. Et trimrom på jobben kan være veldig effektivt for å gi ansatte muligheten til å trene, og bli i bedre form.

Her er ti gode argumenter for å etablere treningsrom på arbeidsplassen.

5 gode grunner til egenmassasje med foam roller

Bruk av foam roller til massasje for å løsne opp spenninger i muskulaturen er veldig lønnsomt for bevegelighet og holde seg skadefri. I stedet for å dra på massasjeinstitutter har folk fått øynene opp for egenmassasje.

Her er 5 gode grunner til å utøve egenmassasje med foam roller

Løping på tredemølle vs. løping på fast underlag

Du skal ikke ha besøkt mange forumer for løpere før du finner en diskusjon om forholdet mellom løping på tredemølle og utendørstrening. I dette innlegget har jeg forsøkt å oppsummere forskning jeg har funnet. Jeg hevder ikke å ha en endelig fasit, men håper i hvert fall å svare på noen spørsmål – og kanskje stille noen nye.

Tredemølle vs. løping på fast underlag

Brukerdrevet mølle – Curved treadmill

Buede brukerdrevene tredemøller er et nytt produkt for de fleste. Disse tredemøllene trenger ikke strøm, men drives av brukeren. Møllene er buet og lar deg løpe på en naturlig måte, som om du løp ute. Du må selv drive kroppen fremover. På en motorisert mølle er det møllen som flytter beinet bakover, noe som gjør at en del av løpesteget blir passivt. Løp på buede møller bruker følgelig flere muskler.

Det er flere gode grunner til å investere i en buet mølle

En guide til rett vektstang for din bruk

Olympiske løft, styrkeløft, crossfit, eller mer generelt bruk på treningssenter – alle typer løft krever ulike stenger. Forskjellene er små, men kan være viktige. La oss peke deg i riktig retning, og kanskje gi deg noe ny kunnskap om en av det aller mest grunnleggende utstyret i treningssenteret.

Målet med denne guiden er å finne den stangen som passer best for deg og ditt bruk. I denne artikkelen ser vi blant annet på forskjeller på stenger for damer og herrer, ulike stenger og til slutt litt om hva som er forskjellen på stenger for olympiske løft, styrkeløft, crossfit og hverdagsbruk i et treningssenter. Vi skal også se litt på spesialstenger.
 

Guide til rett vektstang for din bruk

5 billige produkter du må ha på ditt treningsrom

Det å lage et treningsrom oppfattes ofte som en stor investering.

Med disse produktene kan du få en fantastisk treningsøkt uten at det koster deg en formue

Gym2000 og BM Fitness slår seg sammen

Kombinasjonen av lidenskap for styrketrening og spisskompetanse på konstruksjon, setter oss i stand til å levere individuelt tilpasset treningsutstyr, for de som vil innrede treningsrom hjemme, på jobb, eller utstyre et fullskala treningssenter.

Les hvorfor vi sammen vil være sterkere.

5 tips til deg som vil lage treningsrom

Fysisk aktivitet både forebygger og bidrar i behandlingen av en lang rekke livsstilssykdommer og psykiske lidelser. Slike lidelser ligger bak over halvparten av sykefraværet i Norge. Et treningsrom kan derfor være en fantastisk investering. BM Fitness har lang erfaring med treningsrom og vi vet at den viktigste suksessfaktoren for et trimrom er at det blir brukt.

Her er 5 gode tips som maksimerer sannsynligheten for at treningsrommet brukes.
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.