office 2013 product key shop You can find product key for microsoft office 2013 , microsoft office 2013 serial number, microsoft office 2013 product key , office 2013 activator Office Professional Plus 2013 Key Office Professional Plus 2010 Key http://www.cdkeypascher.com http://www.productkeysale.com

Utholdenhetstrening

Utholdenhet kan ofte defineres som organismens evne til å arbeide med relativ høy intensitet over lengre tid. En forutsetning for å ha god utholdenhet er organismens evne til å skaffe nok energi til det arbeidet som skal utføres. Ut fra den måten vi skaffer oss energi på, skiller vi mellom to hovedformer: Anaerob utholdenhet og aerob utholdenhet.

 

Aerob utholdenhet står for organismens evne til å arbeide med relativ høy intensitet over lengre tid ved hjelp av aerobe energiprosesser i musklene.Anaerob utholdenhet vil si organismens evne til å arbeide med svært høy intensitet i forholdsvis kort tid ved hjelp av anaerobe energiprosesser i musklene. (Wikipedia)

 

Siden alle mennesker er forskjellig og har ulike målsetninger med sin trening tilbyr GYM2000 Treningssenter individuelle treningsprogram for den enkelte. Noen har et ønske om økt kondisjon, mens andre bare ønsker og gå ned i vekt eller en kombinasjon av dette.

 

GYM2000 Treningssenter har faglærte instruktører med lang erfaring som får deg trygt i gang med treningen og som kan følge deg opp underveis. GYM2000 Treningssenter har et sort utvalg av treningsutstyr for utholdenhetstrening: både tradisjonelle tredemøller og mer moderne utstyr som eliptiske maskiner, romaskiner, steppmaskiner.