office 2013 product key shop You can find product key for microsoft office 2013 , microsoft office 2013 serial number, microsoft office 2013 product key , office 2013 activator Office Professional Plus 2013 Key Office Professional Plus 2010 Key http://www.cdkeypascher.com http://www.productkeysale.com

Styrketrening

Styrketrening er fysisk trening med det formål å utvikle en muskel eller muskelgruppes evne til å utvikle kraft. Styrketrening utføres oftest med en form for ytre belastning. Dette kan være en vektstang, en vekthantel (manual), eller et spesielt apparat eller maskin, men egen kropp som belastning kan også være godt egnet til styrketrening (wikipedia).

 Alle mennesker kan holde på med styrketrening uansett alder, men de under 15 år bør ha hovedfokus på styrketrening uten bruk av vekter grunnet risiko for skader.

 Alle vet at trening generelt er bra for kropp og sjel, men i Norge har det tradisjonelt vært aktivitet i form av utholdenhetstrening. På 60 og 70 tallet var det stort sett de som utøvde kraftsport som trente med vekter. På 80 tallet kom den første treningssenter bølgen , og mange ble nok inspirert av Arnold Schwarzenegger så fortsatt var vekttrening i Norge noe ukjent og skummelt for den store massen. På 90 tallet kom de første treningskjedene og de siste 10 årene har trening på treningssenter blitt like normalt som all annen aktivitet. I dag er hele  12-15% av Norges befolkning tilknyttet et treningssenter.

GYM2000 Treningssenter er en avdeling under GYM2000 AS som har over 20 års erfaring med utvikling, produksjon, salg og import av treningsutstyr.
Det er er stort utvalg av både våre egenproduserte GYM2000 produkter og importerte Panatta produkter. Vi har både frie vekter, magasin apparater samt “plate loadet” utstyr.  Senteret blir også brukt for å teste ut nye produkter, så det er en jevnelig utskifting.